Dvoribalkon
Image default
Services

Luchthavenparking – Beveilig je wagen terwijl je weg bent

Als je je wagen parkeert nabij een luchthaven , hoe kan je dan zeker zijn dat hij veilig en wel staat? Er is een breed gamma aan firma’s aanwezig, die parkings bij luchthavens aanbieden, en velen onder hen bieden een excellente beveiliging aan, maar er zijn er ook vele die dat niet doen.

We hebben allemaal al van die horror verhalen gehoord van vakantiegangers die hun sleutels achterlaten samen met hun dierbaar voertuig op ergens een parking bij de luchthaven, en die bij hun terugkeer honderd en meer kilometers extra ontdekken op de teller, en enkele deuken in het koetswerk, of erger nog, de wagen is gestolen of gecrasht. Alhoewel dit toch wel zeer zeldzaam is op de meeste parkings bij de Nederlandse luchthavens, ondervinden elk jaar veel mensen dit toch.

Hoe kan je een dergelijke situatie nu vermijden? De eerste mogelijkheid is dat je er altijd zeker van bent om een parking te boeken, die idealiter aangesloten is bij een keurmerk voor veiligheid bij parkings. Deze toekenning betekent dat de parking gekeurd werd door de lokale autoriteiten en van een goede en betrouwbare kwaliteit werd bevonden. Er zijn vele kleine zaken of individuen die kleinschalige luchthavenparking aanbieden – ja soms verkopen ze een plaatsje op hun oprit of in hun tuin. Dit kan zeer goedkoop zijn, maar het kan ook meteen veel risico’s inhouden. Is die parkeerplaats wel verzekerd ? Is er enige vorm van beveiliging? Is er een mogelijkheid om verhaal te halen als je bij je terugkeer uit vakantie de wagen beschadigd terugvindt?

Een andere manier om extra aandachtig te zijn, is enkel een parking te boeken waar je persoonlijk je wagen wegzet en steeds de sleutels ervan bij je houdt, ook als je weg bent. Veel luchthavenparkings vragen je de sleutels af te geven en het team van de parking zet dan jouw wagen weg. Maar weet je wel waar jouw wagen staat? Staat hij op een plaats die jouw goedkeuring kan wegdragen? Dat kan je helemaal niet weten.

Als je deze tips volgt, dan kan je er zeker van zijn dat je er niet aan zal moeten denken terwijl je weg bent, omdat je weet dat jouw wagen zo veilig is als maar kan zijn.

Boek nu een plek om je auto te parkeren bij het vliegveld van Eindhoven voor een veilige en fijne reis.

https://eazzypark.nl/