Dvoribalkon
Image default
Offers

Wie wil er nou geen mooie stralende huid!

Je vraagt je vast wel eens af wat er met je huid gebeurt als je ouder wordt en je bent niet de enige! Na verloop van tijd vervaagt de huid, dat vervagen houdt in dat je huid dunner wordt en het vervolg daarvan kan dan weer zijn dat er sneller rimpels verschijnen. Maar geen zorgen, we got you! Door Luminous Superfoodies te gebruiken wordt dat proces een stuk vertraagd! In principe is het een beauty shake met collageen. Collageen is het middel om jouw huid weer te laten stralen. Wil je meer weten over deze wondershake en de voordelen die het voor je huid kan hebben? In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten dus lees snel verder!

 

Wat doet collageen met je lichaam?

Collageen is een specifiek eiwit in ons lichaam en is verantwoordelijk voor 80 tot 90% van het collageengehalte. Het zogenaamde Type I is echter de sterkste van deze eiwitten. Collageen- en elastinevezels zijn de componenten van eiwitten die onze huid haar elasticiteit en stabiliteit geven. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid elastine vezels – en collageen eiwitten – in de huid af. Hierdoor verliest onze huid sneller elasticiteit en rimpels. Dat de elastinevezels – en collageen-eiwitten in de huid afnemen – betekent echter niet dat we ze niet kunnen aanvullen. Het drinken van een beauty shake zorgt ervoor dat je de spiegel van je collagenen snel en gemakkelijk kunt vullen.

 

Verdere voordelen op een rij

Een Luminous Shake van Superfoodies bevat belangrijke ingrediënten waar je huid baat bij heeft. Maar we hebben ze nog niet allemaal genoemd. Andere voordelen van de shake zijn namelijk innerlijke versterking van de gezondheid, hormonale balans, meer energie en beter uithoudingsvermogen, verhoogde vruchtbaarheid, verhoogde alertheid en geheugen en een verbeterde stemming. Met slechts één shake per dag geef je je lichaam de boost die het nodig heeft. De shake is ook vegan en bevat belangrijke vitamine C, zink en magnesium. De shake kent dus echt enorm veel vormen en mag dus niet ontbreken in jouw dagelijkse routine!

 

Hier shop jij jouw Luminous Beauty Shake?

Geïnteresseerd in het proberen van de Luminous Beauty Shake? Kijk dan zeker eens op de website van Superfoodies. In de overzichtelijke webshop vind je niet alleen de lekkere shakes, maar ook andere voedingssupplementen zoals superfoods. Wil je hier meer over?

https://superfoodies.nl/