Dvoribalkon
Image default
Business

Koop of huur uw betonplaten bij een echte specialist

Voor kwalitatief hoogstaande betonplaten en -blokken kunt u terecht bij Van Ooijen Betonplaten uit Elst. De betonnen producten die zij verkopen en verhuren zijn geschikt voor tal van toepassingen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Gaat u een evenement organiseren waarbij u betonnen stapelblokken wil gebruiken als scheidingswand of wegafzetting of wilt u uw bedrijfsterrein verharden? Met de producten van dit bedrijf kan het allemaal. De betonplaten en -blokken zijn tevens te gebruiken voor projecten in uw huis of achtertuin, zoals bij het maken van bloembakken of een terras. De betonnen stapelblokken die u bij dit bedrijf koopt, zijn bovendien in meerdere formaten verkrijgbaar en ze zijn relatief goedkoop.

Huren in plaats van kopen

Bij Van Ooijen Betonplaten in Elst is het bovendien mogelijk om betonplaten te huren in plaats van ze zelf aan te schaffen. Dit is vooral handig wanneer u de betonnen producten maar tijdelijk nodig hebt. Voordat de betonnen platen en blokken bij u geleverd worden, zullen de medewerkers van dit bedrijf ze grondig controleren. Zo bent u verzekerd van blokken van goede kwaliteit. Er zijn bovendien twee manieren waarop u beton kunt huren. Als eerste is het mogelijk om (gebruikte) betonblokken en -platen te huren voor korte of langere tijd. De andere mogelijkheid is het kopen van het beton met terugkoopgarantie, waarbij dit bedrijf uw betonnen producten na gebruik weer terug koopt.

Gebruikte betonblokken zijn goed voor het milieu

Zoals hierboven al genoemd werd, zijn bij dit bedrijf ook gebruikte betonnen producten verkrijgbaar. Het huren of kopen is goed voor het milieu en het bespaart u bovendien ook kosten. Maar wees gerust, ook het tweedehands beton van dit bedrijf is van hoge kwaliteit en gaat jarenlang mee. Als u gebruik wilt maken van tweedehands beton, is het verstandig om het actuele aanbod bij dit bedrijf te controleren door te kijken op hun website.