Dvoribalkon
Image default
Shopping

Hangmatten en hangstoelen verkopen in de Europese Unie

Nu onze hangmatten en hangstoelen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Engeland te koop staan, was het tijd voor uitbreiding. We hebben als eerste gekozen voor Denemarken. Om het eenvoudig te houden beginnen we met onze meest gespecialiseerde producten : de Mexicaanse hangmat en Mexicaanse deken. Oftewel in het Deens mexicansk haengekoeje en mexicansk taeppe.

Voor de introductie hebben we twee landingspagina’s gemaakt : een voor de hangmat en een voor de deken.

Deze pagina’s zijn vanzelfsprekend in het Deens en door een Deense vertaler (native speaker) vertaald. Echter onze winkel hebben we (nog) niet in het Deens overgezet. Van de landingspagina’s “mexicansk haengekoeje” en “mexicansk taeppe” wordt de klant verwezen naar de Engelse site. We willen het namelijk eerst proberen in het Engels. Een hele Deense winkel inrichten is kostbaar en veel werk. Bovendien geeft dit weer extra beheer. En, de Denen zijn, net zoals de Nederlanders, taalvaardig en Engels zal geen probleem zijn. Ook het Internet gebruik in Denemarken is heel goed ingeburgerd. Dus we verwachten hier minder drempels dan in andere landen.

De pagina’s staan live en nu is het kwestie van afwachten tot de pagina’s zich langzaam omhoogwerken op de Deens Google site. We doen dit onder andere door linkjes naar deze pagina’s te maken. Voor een en ander effect heeft zijn we echter wel een tijd verder. Geduld is een schone zaak bij het snelle internet.

We gaan ondertussen gewoon door onze producten, waaronder de Mexicaanse hangmat en de hangstoel te verkopen in de rest van Europa.

Als het lukt met de Denen willen we op dezelfde manier met de Mexicaanse hangmet en deken in Spanje aan de slag. Wellicht dat we hier ook  de hangstoel aan toe voegen. Binnenkort gaan op verkenningsreis in Spanje. Met name zullen we dan ook kijken of hangstoelen ook hier een goed product zijn.

Tevens zullen we in Spanje de vindbaarheid van een aantal proefpagina’s in het Spaans uittesten. Vanuit Nederland blijft  dit toch lastig. De lokale situatie is hier eigenlijk niet na te bootsen. Je weet niet waar een zoekmachine als Google allemaal rekening mee houdt. Daarom gewoon naar Spanje en op Spaanse PC’s in bijvoorbeeld hotels en andere openbare gelegenheden e.e.a. uit testen.

 

 

http://www.icolori.eu/mexicansk-haengekoeje.htm