Dvoribalkon
Image default
Jobs and trainings

Ga jij binnenkort werken als medewerkers op een melkveehouderij?

Wist je dat je kunt kiezen uit verschillende functies wanneer je uit Polen komt en wilt gaan werken op een melkveehouderij in Nederland? Je vindt op die manier altijd een baan die bij je past. Zo kun je als medewerker in de melkveehouderij schapen, geiten of koeien gaan melken. Deze melk wordt dan gebruikt voor het maken van producten als zuivel, boter en kaas. Liever wat meer contact met de dieren? Kies dan voor de functie tot lammerverzorger. Hierbij ben je als medewerker in de melkveehouderij verantwoordelijk voor het opvoeden van de lammeren. Het is jouw taak om ze zelfstandig te leren drinken en om ze te voeren. Lijkt dit jou wat? Neem dan contact op met een specialist als Sterwerk. Deze is al jaren een professional in het verbinden vanPoolse werknemers met Nederlandse boerderijen.

Lammeren opvoeden tijdens het werken op een Nederlandse boerderij

Als je vanuit Polen naar Nederland vertrekt om te gaan werken, is het begrijpelijk dat je naar een uitdagende en leuke baan zoekt. Het wordt je gemakkelijk gemaakt dankzij de arbeidsbemiddeling door SterWerk. Misschien is de functie lammerverzorger wel iets voor jou. In 2 tot 8 weken ben jij verantwoordelijk voor het opvoeden van allerlei lammeren. Denk hierbij aan het voederen, aflammeren en zelfstandig leren drinken. Net zolang totdat de dieren groot genoeg zijn om melk te geven. Liever een andere functie als medewerker in de melkveehouderij? Bij een specialist als Sterwerk kan het allemaal. Je kunt hier bijvoorbeeld ook aan de slag als melker van koeien, schapen en geiten. Geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je gegevens, cv en motivatie naar deze specialist, dan neemt deze zo snel mogelijk contact met je op.

Als Poolse werknemer werken op een Nederlandse boerderij

Ben jij enkele jaren geleden al naar Nederland te komen om te werken op bijvoorbeeld een Nederlandse boerderij? Of woon je op dit moment nog in Polen, maar zijn er plannen om naar Nederland te komen en wil je dan direct een baan hebben? Schakel dan de hulp in van een specialist als Sterwerk. Deze heeft precies de juiste kennis om de juiste Nederlandse boerderij te vinden, waar jij kunt werken. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als medewerker in de melkveehouderij. Jij bent dan verantwoordelijk voor het melken van koeien, schapen of geiten. De melk wordt daarna verwerkt in allerlei producten, zoals kaas en boter. Liever met lammeren werken? Ga dan aan de slag als lammerverzorger. Je bent dan 2 tot 8 weken verantwoordelijk voor het opvoeden van de lammeren.