Dvoribalkon
Image default
Architecture

3 dingen die in geen enkel kantoor zouden mogen ontbreken

 

In deze blog willen we het graag hebben over drie dingen die in geen enkel kantoor zouden mogen ontbreken. Het werk is de plek waar de gemiddelde mens de meeste tijd doorbrengt. Belangrijk is het dan ook om de tijd die je er doorbrengt zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Lees snel verder om erachter te komen hoe je dat doet.

 

Bureaustoelen die een goede ondersteuning bieden

 

Uit onderzoek is gebleken dat wij Nederlanders relatief veel zitten, het meest van alle Europeanen. Met een kantoorbaan is het natuurlijk helemaal niet zo gek dat je meerdere uren per dag stilzit. Je kunt namelijk moeilijk al lopend teksten typen, advertenties opstellen, de boekhouding bijhouden, et cetera. Omdat we zo veel zitten is het des te belangrijker dat we een bureaustoel hebben die de juiste ondersteuning weet te bieden. Idealiter is dit een bureaustoel die op verschillende manieren afgesteld kan worden aan de persoon die op de stoel plaatsneemt. Zo moet de stoel niet alleen in hoogte te verstellen zijn, maar moeten bijvoorbeeld ook de rugleuning en armleuningen aangepast kunnen worden.

 

Enkele gezonde (en minder gezonde) versnaperingen

 

Gedurende de werkdag is het belangrijk om de inwendige mens niet te vergeten. Enkele gezonde (en minder gezonde) versnaperingen zouden dan ook niet mogen ontbreken. Ook is het belangrijk om regelmatig pauze te nemen. Vooral wanneer je het ontzettend druk hebt, is de verleiding vaak groot om die kleffe boterhammen uit je broodtrommel even snel achter de computer weg te werken. Veel beter is het echter om hier echt even de tijd voor te nemen en weg te gaan achter die computer. Vergeet ook niet voldoende te drinken om klachten als hoofdpijn en vermoeidheid te voorkomen. 

 

Een ruimte waar je in alle rust kunt werken

 

Niets is zo vervelend als collega’s om je heen die luidruchtig lopen te bellen terwijl jij je moet concentreren op een belangrijke taak. Hoewel flexibele kantoorpleinen helemaal in zijn, dragen ze vaak niet bepaald bij aan de productiviteit. Een ruimte waar je ongestoord in alle rust kunt werken is een must. Met jaloezieën van RaamDecoratieDeal voor de ramen weet je zeker dat je geconcentreerd kunt werken en heb je bovendien geen last van nare schitteringen op je beeldscherm. Jij blij, baas blij!

 

https://raamdecoratiedeal.com/