Selectie van herenhorloges door mannen

Hét accessoire voor de man is het horloge. Met een horloge kan een man zijn identiteit, persoonlijkheid én outfit enorm versterken. De komt omdat bij elk karakter, voor elke smaak en bij elke outfit wel een passend herenhorloge is. Waar kun je als man op letten bij de aankoop van een horloge? Wat zijn de aspecten waarop je kunt selecteren om tot een perfecte keuze te komen? We geven een aantal tips en inzichten mee, zodat ook jij vanaf nu goed beslagen ten ijs komt.

Fossil horloges; functionaliteit als selectiecriteria

Laten we duidelijk zijn, de Fossil horloges zijn geen gedrochten van horloges waarbij enkel en alleen de functionaliteit geldt. In tegendeel, want een de collectie Fossil horloges biedt juist schitterend vormgegeven horloges. Maar waar het merk zich in onderscheid zijn de pragmatische functies, zoals natuurlijk een degelijk aanduiding van de tijd, datum, chrono’s, timer en meer. Bij Fossil combineren ze deze rationele aspecten met emotie door hun vintage look, daar waar het merk zo om bekend staat, door te trekken in de ontwerpen. Ga je voor klasse met gedegen functionaliteiten, dan is een blik op de collectie Fossil horloges zeker aan te bevelen.

TOV horloge; elegantie voor mannen

Helemaal nieuw is de TOV horloge collectie voor heren. Een TOV horloge was voorheen enkel te krijgen voor dames, waarbij de collectie in oog sprong door de combinatie die te maken viel met de TOV sieraden. De TOV horloge collectie voor mannen is echter op zichzelf staand en wordt in lijn met de TOV herenarmbanden, die ook recentelijk gelanceerd zijn, elegant vormgegeven. Bij elegant denk bij een typisch vrouwen brand wellicht aan vrouwelijk horloges, maar het tegendeel is waar. Zeker bij de TOV horloge collectie uitgevoerd in zilver, gaan elegantie en stoer hand in  hand.

HUGO Boss Orange horloge; Verfrissende upgrades

Een Hugo Boss Orange draag je omdat je gek bent op contrasten. Het chique label Hugo boss brengt met de Hugo Boss Orange horloge collectie een frisse wind door het label. Sportief ogend, uitdagend en robuust, een aantal krachttermen waarmee een Hugo Boss Orange horloge perfect te omschrijven valt. De felle kleurtjes, verwerkt op de wijzerplaat horlogekast of in de horlogeband, soms zelfs in combinatie met elkaar, zorgen voor de frisse touch. Combineer jouw Hugo Boss Orange horloge met een casual outfit met een chique randje en creëer een look waarmee je werkelijk iedereen omver blaast!

 

 

 

http://www.hugoboss.com/nl/home